Kit de Inox 80 tepi - Anti pasari (lungime 1 m)


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

38,68 RON cu TVA

Kit de Inox 80 tepi - Anti pasari (lungime 1 m)

KIT INOX (lungime 1 m) cu 80 de tepi, anti-pasari

Descriere:

Acest suport (banda) de inox este o creatie inovatoare, prevazuta cu tepi care impiedica formarea de cuiburi, sederea pasarilor, depunerea reziidurilor (excremente), iar dupa un timp pasarile nici nu vor mai frecventa acele zone protejate.

Montare si functionalitate:

Suportul banda este usor de amplasat pe diferite/diverse constructii: acoperisuri, pervaze, biserici, poduri, stresini, balcoane, cornise, monumente istorice. Inoxul este un material rezistent, care nu se degradeaza usor in timp, tolereaza factorii atmosferici agresivi.
Montarea suportului cu adeziv necesita curatarea in prealabil a suprafetei, in functie de materialul de suport se fixeaza in holtzsuruburi/dibluri ori adezivi siliconic.

Caracteristici:

Distanta dintre tepi: 80mm
Numar de randuri tepi: 3
Lungime banda inox: 1m
Latime banda inox: 24,5mm
Lungime tepi: 170mm

Alte specificatii:

Cod produs: 250002
Model: Kit Anti-pasari inox cu 80 tepi
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Kit de Inox 80 tepi - Anti pasari (lungime 1 m) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Kit de Inox 80 tepi - Anti pasari (lungime 1 m) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Kit de Inox 80 tepi - Anti pasari (lungime 1 m) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!