Capcana pentru soareci TTP37


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

17,39 RON cu TVA

Capcana pentru soareci TTP37

Capcana pentru capturarea soarecilor TTP37

 

Descriere:

 

Capcana este realizata din metal si lemn. Modalitatea de folosire este foarte simpla, in interiorul capcanei amplasandu-se momeala (cascaval, peste, etc) apoi capcana se armeaza prin inchiderea usii. Se poate adauga si alte timpuri de momeala, care contine Bitrex. In acest fel, dupa ingerarea momelii veti evita moartea rozatoarelor in alte medii sau locuri inaccesibile de catre dvs. 

Datorita momelii, rozatoarele vor fi atrase in interiorul capcanei, iar parasirea acesteia va fi  imposibila, acestea ramanand captive in interior.

Capcana antisoareci se prezinta sub forma de cupola, si este prevazuta cu doua intrari. Aceasta nu prezinta niciun pericol sau prejudiciu. Pur si simplu capcana permite soarecilor sa fie capturati vii, astfel incat acestia pot fi eliberati mai tarziu prin deschiderea capcanei.

 

Specificatii tehnice:

Material : Metal / Lemn

 

Alte informatii:

Tara de provenienta: Italia 

Tip capcana: Mecanica

Model: TTP 37

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport : 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Capcana pentru soareci TTP37 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Capcana pentru soareci TTP37 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Capcana pentru soareci TTP37 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!