Adeziv Birdy fixare kit anti pasari


Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

38,70 RON cu TVA

Adeziv Birdy fixare kit anti pasari

Adeziv Bird fixare kit anti pasari

Descriere:

Adezivul este creat special pentru fixarea  kit-urilor anti pasari. Este rezistent la temperaturi extreme si influenta ultra violeta. Este rezistent la temperaturi cuprinse intre -40 si +180 grade Celsius.

 

Instalare si functionare:

Se aplica cu pistol universal.

Poate fi folosit pentru fixarea imbinarilor intre lemn, plastic, sticla, metal, ceramica, PVC rigid, zidarie, tencuieli, suprafaete alcaline de solide de beton, ferestre din metal, hidroizolare la masini, componente rame pentru usi si pervazuri, echipamente de inginerie, industria constructiilor.

 

In functie de zona pe care doriti sa o protejati se poate monta cu silicon sau adeziv de fixare Bird, este necesara curatarea in prealabil a suprafetei unde se monteaza kit-ul.

Adezivul este creat special pentru fixarea kit-urilor anti pasari. Este rezistent la temperaturi extreme si infulenta ultra violeta.

 

Alte specificatii:

Gramaj: 310ml

Model: Adeziv Birdy

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Adeziv Birdy fixare kit anti pasari se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Adeziv Birdy fixare kit anti pasari ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Adeziv Birdy fixare kit anti pasari sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!